Ez a kis gyűrűs könyv egyben heti tervezőt rejtő naptár a 2024-2025-ös esztendőre. Praktikus mérete okán bárhová magaddal viheted és képes a legnagyobb városi zaj közepén is visszarepíteni Tornabarakonyba, ha végig pörgeted Szitás Éva varázslatos fotóit. Hallod a csendet, érzed az illatokat!

Hogyan juthatsz hozzá? Támogasd a Barakonyi Patakvölgy Egyesület munkáját, hogy hagyományos programjaink mellett továbbiakat is megvalósíthassunk! Adományodért cserébe megajándékozunk vele.

Használhatod saját magad, adhatod ajándékba kollégáknak, barátoknak, partnereknek. Részletekért keress Bennünket az info@barakonyitaborok.hu e-mail címen.

A kivitel keményborítós, a belívben 14 db 4+1 színnyomatos elválasztó oldal található, a 2024-2025-ös, 132 oldalas, heti oldalpáros beosztású naptár lapjai között, melyet stílusos fém gyűrűk fognak össze.

Az elválasztó lapok között 12 a hónapoké, 1 db a Barakonyi Patakvölgy Egyesületé, 1 db pedig lehet azé a vállalkozásé, amelyik adományozóként kiemelten támogatja a tevékenységünket.