Ami történt velünk 2021-ben … A „szokásos” alkotótáborainkat ez év nyarán is megtartottuk.

A Digitális Jóléti Program pont nyújtotta lehetőségekkel számost embernek tudtunk segíteni-akár az ingatlantulajdonosok távmunkájában, akár a vendégként megfordulóknak./Kerti sportközvetítést néznek a kosárfonók/

Sajnos 2020 év végén kihagytuk a működési pályázat benyújtását a NEA-hoz, így az anyagi feltételek biztosításához nagyon hiányzott ez az összeg. 2021 őszén benyújtottuk a NEA Egyszerűsített Működési Pályázatára kérelmünket.

3.éve várja Szilveszter, a Tornabarakonyi Öreg Tölgy közelében a rejtett láda a keresőit Fodor Virág és Kazsimér Soma önkénteseinknek köszönhetően. Soma  továbbra is gondozza a láda webes életét! 2021-ben további 10 regisztrált megtalálója volt a geoládának és számtalan kiránduló kedvtelésből kereste fel.

Az egyesület web oldalát továbbra is fenntartjuk, működtetjük, frissítjük.

https://barakonyitaborok.hu/geolada-tornabarakony-hataraban/

Júliusban 4 alkotó táborunk megvalósult: a XI. KOLO, a IV. nemezelő és a III.Rekeszzománc ékszerkészítő. A táborok szakmai vezetőinek – Gyöngy Enikő, Nagy Imre – köszönjük az értékes élményeket! Az ikonfestő tábori tevékenységünk Belics Katalin önkéntesünk révén az Óbudai Ikonfestő Kör alkotó hetével gazdagodott.

Augusztusban, a Népművészeti találkozó napjaira az alkotótáborainkban született munkákból visszatekintő, összefoglaló kiállítást rendeztünk Gyöngy Enikő szakmai vezetésével. A kiállítást, több hónapig tartó ideje alatt, közel 500 fő látogatta meg.

Pályázati tevékenységeink nyomán a következő tárgyi eszközeink szolgálják táborainkat: rajzasztalok az iskolában, házivízmű, zománcégető kemence, tűzhely, projektor, nyomtató/szkennelő/fénymásoló, laptopok.

Ebben az évben is kaptunk felajánlásokat a magánszemélyek 2020-as jövedelmük után fizetendő SZJA 1%-ból összesen 44.000 Ft.-t.  Az összeget a mobil internet és telefon költségre fordítjuk. Az idei kampány idején ne feledkezzünk meg róla és ajánljuk ismerőseinknek az egyesületünket az adószámunk megadásával.

18032695-1-05

A MagNet Banknál vezetjük a számlánkat továbbra is. 16200106-11632445

A Segítő Bankkártya program révén negyedévente átlagosan 3000 Ft körüli összeget utalnak a számlánkra. ami banki költségeinket fedezi.

Egyesületünk új könyvelője Nagy-Hajdu Fruzsina.2020-as Mérlegünket Ő készítette. Csatoljuk.